NOVI KORAK UNAZAD

Olićevim problemima u Hamburgu kao da nema kraja

09.12.2015 u 18:38

Bionic
Reading

Ivica Olić šepajući je napustio trening HSV-a u srijedu, što će ga dodatno udaljiti od prve momčadi iz koje je ove sezone ispao...

Njemački dnevnik Kicker objavio je kako 36-godišnji hrvatski reprezenativac nije uspio završiti trening u srijedu, jer se ozlijedio tijekom pucačkog dijela i šepajući otišao u svlačionicu.

Još je to jedan korak unazad za Olića koji ove sezone nije započeo niti jednu utakmicu u prvih 11 pod novim trenerom Brunom Labbadijom. Sedam je puta ušao s klupe i nijednom nije postigao pogodak u Bundesligi, a zabio je tek u sramotnom porazu od niželigaša Carl Zeiss Jene na otvaranju Kupa.

O težini ozljede ove srijede koja je još nepoznata ovisit će sljedeći koraci našeg reprezentativca. S obzirom na neigranje mogao bi ostati bez mjesta na Euru i možda bi mu bio dobar potez potražiti novi klub ove zime. Doduše, pisalo se u njemačkim medijima da Olića u HSV-u čeka mjesto u klubu i nakon što prekine igračku karijeru pa u tom slučaju sigurno neće nezadovoljan mijenjati sredinu.

Kod Labbadije Olić je potpuno pao u drugi plan, ali je zato Ivo Iličević procvjetao. Uspio je njemački stručnjak oživjeti našeg veznjaka koji je postao prvotimac i zabio dosad dva gola u Bundesligi. Trenutno je možda i bliži Europskom prvenstvu s Hrvatskom od Ivice Olića...