NEPOTREBAN SKANDAL

Olić žali zbog gluposti koju je napravio: Nisam razmišljao!

13.10.2016 u 12:09

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac Ivića Olić kažnjen je sa dvije utakmice neigranja i novčano na 20.000 eura zbog klađenjaod strane Njemačkog nogometnog saveza, a naš slavni napadač priznaje da nije razmišljao i našao se u nevolji zbog potpune gluposti...

'Napravio sam veliku pogrešku i prihvaćam kaznu. Isključivo iz zabave sam dopustio svojim prijateljima da koriste moju kreditnu karticu i klade se na utakmice. Ponavljam, nije bio u pitanju novac, već isključivo zabava, klađenje na male iznose. Žao mi je što se to dogodilo, nisam razmišljao o posljedicama naše zabave', kazao je Olić na službenoj stranici svog kluba Muenchena 1860.

Olić je u prebogatoj karijeri nastupao za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Herthu, CSKA, Bayern, Volfsburg i HSV, a za reprezentaciju je odigrao 104 utakmice.

München je najavio da će također kazniti svog igrača iako se nije radilo o klađenju na utakmice kluba niti o namještanju susreta. Njemački zakoni ne dopuštaju aktivnim nogometašima klađenje, čak ni preko posrednika.

Ivica je tako nepotrebno bacio mrlju na svoju veliku karijeru, no kažnjen je vrlo blago i brzo će se vratiti na travnjake...