IVICA I DALJE TRAŽEN

Olić se ne predaje: Planira povratak u München?

20.07.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Iako ovog proljeća uopće nije igrao za HSV, Ivica Olić tražen je tijekom ljetnog prijelaznog roka, a dnevnik Bild tvrdi da je blizu nastavku karijere u Münchenu 1860...

Iskusni 36-godišnji hrvatski napadač proživio je sezonu za zaborav, tijekom koje ga je trener Bruno Labbadia potpuno zaboravio u HSV-u. Nakon jesenskog dijela sezone u kojem nije zabio niti jedan gol u Bundesligi, tijekom proljeća Olić uopće nije igrao i sada se nalazi u potrazi za novim klubom.

Posljednjih dana pojavile su se glasine da su za Olićeve usluge zainteresirani Newcastle i Aston Villa, dva engleska kluba koja su ispala prošle sezone iz Premiershipa, a njemački pak dnevnik Bild tvrdi da je naš napadač vrlo blizu nastavku karijere u Münchenu 1860.

Riječ je o njemačkom drugoligašu koji već dugo životari izvan elitnog ranga tamošnjeg klupskog nogometa. Iako prelazak u ovaj klub ne bi bio ambiciozan Olićev potez, vjeruje se da će prije izabrati München nego se odlučiti za odlazak u Englesku, zbog djece koja žive i školuju se u Njemačkoj.

Bio bi to povratak Ivice u grad u kojem je proveo tri sezone nakon što je potpisao za Bayern 2009. godine. S uglednijim je minhenskim klubom osvojio Bundesligu, nacionalni Kup te igrao u dva navrata finale Lige prvaka...