digao je ruke od svega?

Ole Gunnar Solskjaer ovom je odlukom šokirao nogometaše Manchester Uniteda; više nikome nije jasno što se događa na Old Traffordu

09.11.2021 u 14:10

Bionic
Reading

Strašna rezultatska kriza potresa Manchester United koji je u dva tjedana na svom Old Traffordu doživio dva teška poniženja od najvećih protivnika. Prvo su 'crveni vragovi' izgubili 5:0 od Liverpoola, a onda ih je i City svladao 2:0. Nakon svega je trener Ole Gunnar Solskjaer potegnuo očajnički potez kojim je šokirao svoje igrače i navijače...

Umjesto da okupi ostatak momčadi Uniteda i u ovoj reprezentativnoj stanci pokuša barem donekle kroz treninge popraviti katastrofalnu situaciju, Ole Gunnar Solskjaer odlučio se na potpuno obrnuti scenarij.

'Crveni vragovi' su u katastrofalnom stanju, igrači su bez samopouzdanja, dotukli su ih porazi od Liverpoola i Manchester Cityja, ali Solskjaer i dalje ima podršku klupskih čelnika. Dojam je da je već odavno trebao dobiti otkaz, čak se i dio igrača na čelu s Cristianom Ronaldom i Brunom Fernandesom otvoreno pobunio protiv njega, ali Solskjaer ne odustaje od svoje filozofije igre.

Engleski mediji sada otkrivaju kako je Solskjaer nakon svega još jednom uspio šokirati sve na Old Traffordu.

Većina igrača Uniteda otputovala je na reprezentativna okupljanja, ali oni koji su ostali u Manchesteru očekivali su da će momčad nastaviti s treninzima i u ovoj reprezentativnoj stanci.

  • +22
Manchester United - Manchester City, Premier liga, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

No, Solskjaer im je javio na WhatsApp grupi da treninga neće biti! I to cijelog ovog tjedna! Dao je Solskjaer svojim igračima sedam slobodnih dana. Malo je reći da su ovom odlukom ostali u šoku.

Solskjaer je igračima kratko objasnio da je s obitelji otputovao u Norvešku, te da treninga neće biti do sljedećeg ponedjeljka (15. studenog)!

  • +19
Manchester United - FC Liverpool, engleska liga, 24.10.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Nogometaši Uniteda nakon svega su ostali u nevjerici. Svima je kristalno jasno u kakvoj se krizi momčad nalazi, te su očekivali da će Solskjaer iskoristiti reprezentativnu pauzu kako bi pronašao neko rješenje. No, on je umjesto toga otputovao u Norvešku...

A čelnici Manchester Uniteda i dalje vjeruju Solskjaeru i ne žele mu uručiti otkaz. To je ponajviše zbog činjenice da je sir Alex Ferguson odlučio dati mu podršku jer misli da još uvijek nije vrijeme da klub mijenja trenera.

Sad više nikome nije jasno što se to događa na Old Traffordu, s pravom se pitaju tko je tu lud?