zakuhalo se...

Oglasio se meksički nogometaš čiji je dres gazio Leo Messi, a nakon svega jasnu je poruku poslao i Mike Tyson

30.11.2022 u 11:04

Bionic
Reading

Leo Messi našao se na udaru kritika nakon što se pojavio video iz svlačionice Argentine na kojoj se jasno vidi da je za vrijeme slavlja namjerno gazio dres meksičke reprezentacije koji je bio na podu. Sada se oglasio i nogometaš koji je nakon utakmice razmijenio dres s kapetanom Argentine

Lea Messija su optužili da je namjerno gazio protivnički dres, a sve je to učinio samo kako bi ponizio Meksikance! Odmah su na Messijev 'račun' stigle tisuće prijetnji, većinom iz Meksika.

Najglasniji i najkonkretniji je bio meksički boksač u srednjim kategorijama Canelo Alvarez. Njega je taj Messijev potez baš razbjesnio te je odlučio otvoreno zaprijeti Argentincu i poruči mu da se neće dobro provesti ako se ikad sretnu.

'Vidio sam da je Messi čistio pod s našim dresom i zastavom. Treba moliti Boga da ga ne pronađem', poručio je Canelo, inače četverostruki svjetski boksački prvak.

Nakon svega se oglasio i nogometaš koji je s Messijem razmijenio dresove nakon utakmice, a to je kapetan meksičke reprezentacije Andres Guardado. Nakon svih prijetnji koje je Messi dobio, Guardado je pokušao smiriti strasti.

  • +18
SP Katar: Argentina - Meksiko Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL

'Dobro znam kakav je on čovjek. Navijači moraju znati da sve momčadi s ekonimima imaju dogovor da dresove koji su znojni i prljavi ostavljaju na podu svlačionice, bez obzira je li to vaš ili protivnički ako ste ih mijenjali', počeo je Guardado i nastavio:

>> Leo Messi ima razloga za zabrinutost; našao se na udaru svjetskog boksačkog prvaka koji mu je jasno poručio: Moli Boga da te ne pronađem...

'Čuo sam što je Canelo rekao, ali on nema pojma što se događa u svlačionicama. Za mene je ovo sve je baš glupo. To je moj dres i ja sam ga mijenjao s Messijem. On to nije namjerno napravio i glupost je reći da ga je bacio na pod, namjerno ga gazio i slično. Messi nije takav čovjek', zaključio je kapetan meksičke reprezentacije Andres Guardado.

A da je sve prešlo granicu normalnog najbolje govori činjenica da se u cijelu priču upleo i Mike Tyson! Legendarnog je boksačkog prvaka strašno razljutio to što je Canelo Alvarez prijetio Messiju. A Tyson je veliki Messijev obožavatelj i navijač...

'Neko poput Canela prijeti Messiju!? Ako se usudi pipnuti Messija, morat ću se vratiti u ring', napisao je Mike Tyson i tako poslao jasnu poruku meksičkom boksaču.

A rasplet u skupini C očekuje nas danas kad se igraju utakmice posljednjeg kola nakon kojih ćemo saznati putnike u osminu finala.

Obje utakmice igraju se od 20 sati, a sastaju se Poljska i Argentina te Saudijska Arabija i Meksiko. Argentinci sigurno žele pobjedu i prvo mjesto u skupini, ali i remi im može donijeti prolazak dalje ako u drugom susretu Saudijska Arabija ne dođe do pobjede.

Standings provided by Sofascore