ulaz besplatan

Odlična konferencija Business u sportu 2020. spremna je za novo izdanje

03.03.2020 u 10:56

Bionic
Reading

Hrvatska studentska asocijacija organizira četvrtu godinu zaredom konferenciju Business u sportu (BUS), koja je nastala s ciljem povezivanja sporta i businessa te je najveća sportska konferencija u Republici Hrvatskoj. Konferencija će se održati 06. ožujka 2020. godine u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s početkom u 10 sati

Konferencija Business u sportu projekt je Hrvatske studentske asocijacije te je prvi put održana 2017. godine. Tada je na konferenciji prisustvovalo oko 400 sudionika, 6 govornika, 18 panelista i 3 moderatora, a ove godine se očekuje i veći broj sudionika. Konferencija će se i ove godine održati kao kombinacija predavanja i interaktivnih panela, a očekuju vas i novi sadržaji. Izvrsnost projekta prepoznata je i od strane Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, stoga je projekt nagrađen Dekanovom nagradom.

Ove se godine očekuje još bolji odaziv zahvaljujući potvrđenim govornicima, a među njima se nalaze:

  • Marko Šapit – sportski novinar
  • Andy Bara – menadžer brojnih hrvatskih, ali i stranih nogometaša među kojima je i Dani Olmo
  • Matej Mamić – bivši košarkaš i bivši sportski direktor košarkaškog kluba Cedevita
  • Tin Srbić – najuspješniji hrvatski gimnastičar
  • Martin Sinković – jedan od najboljih hrvatskih veslača u povijesti i osvajač olimpijske medalje
  • Veljko Mršić – izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije
  • i mnogi drugi.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu na sljedećem linku. Sudionici će također moći sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti brojne vrijedne nagrade partnera, a sretni će dobitnici biti proglašeni nakon završetka službenog programa konferencije.

Hrvatska studentska asocijacija već više od 27 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.

Više informacija potražite na Facebook stranici konferencije.