EUROPSKO PRVENSTVO

Odbojkašice doputovale u Beograd pa prije osmine finala poručile: Možemo igrati s njima, dat ćemo sve od sebe...

27.08.2021 u 18:13

Bionic
Reading

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u petak je doputovala u Beograd gdje će u nedjelju od 17 sati igrati susret osmine finala Europskog prvenstva protiv Francuske

Po dolasku u Beograd libero Rene Sain i srednja blokerica Božana Butigan složno su ustvrdile kako je Francuska ekipa protiv koje mogu odigrati ravnopravan susret te kako imaju izgleda plasirati se u četvrtfinale.

'Stigle smo u Beograd kako bismo igrale drugu fazu natjecanja. Svi smo mislili da nas očekuje Rusija, no neočekivano, u zadnji trenutak, saznale smo da ćemo igrati protiv Francuske. Francuska će nam biti puno lakši protivnik nego Rusija. To je ekipa s kojom smo već pokazale da možemo igrati te da se s njom možemo boriti. Dat ćemo sve od sebe kao u prethodnim utakmicama te se nadamo pozitivnom rezultatu', izjavila je Sain.

  • +35
Hrvatska - Mađarska, EP u odbojci Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

'Sretne smo i zadovoljne jer smo uspjele ostvariti svoj cilj, a to je bio prolazak grupne faze s drugog mjesta. Sada se okrećemo ekipe Francuske. Mislim da imamo dobre šanse za prolazak dalje. Čekamo još detaljnu analizu protivnika te smatram da ćemo se dobro pripremiti i ako damo sve od sebe nadam se da ćemo imati pozitivan rezultat', dodala je Butigan.