PROMJENA ZA BREKALA

Odbili za mladog Hrvata dati 17.5 milijuna eura i vraćaju ga u matični klub!

21.12.2017 u 09:54

Bionic
Reading

Josip Brekalo bio je ove jeseni na posudbi u Stuttgartu, no klub se nije odlučio otkupiti njegov ugovor i trebao bi se vratiti u Wolfsburg već tijekom zime...

Iza bivšeg Dinamovog veznjaka solidna je polusezona u Bundesligi, tijekom koje je odigrao 14 utakmica u dresu Stuttgarta i zabio jedan pogodak.

Brekalo igra na posudbi u ovom klubu iz Mercedesovog grada, nakon što ga je Wolfsburg kupio od 'modrih' uz odštetu od šest milijuna eura, a iako je pristojno igrao zadnjih mjeseci, Stuttgart je odbio dati za njega 17.5 milijuna eura koliko Wolfsburg traži za potpuni otkup ugovora.

Njemački mediji tvrde kako će se Brekalo već ove zime vratiti među 'vukove' koji na ljestvici imaju dva boda više od Stuttgarta, iako je trebao ostati na posudbi do ljeta.

Autor: YouTube

'Ako postoji šansa za raniji povratak Josipa, mi se nećemo protiviti,' izjavio je sportski direktor Wolfsburga Olaf Rebbe.

Vjeruje se da bi povratak Brekala mogao biti loša vijest za Francuza Paul-Georgesa Ntepa koji će u tom slučaju morati potražiti novu sredinu...