VATERPOLISTI U AKCIJI

Od petka kreće Final four domaćeg kupa

19.11.2012 u 12:48

Bionic
Reading

Iako je nedavno Primorje u Rijeci porazilo Jug, Dubrovčani u Zagreb stižu željni pobjede, no prva stepenica prema finalu im je momčad Jadrana iz Splita

Hrvatski vaterpolski savez u petak, 23. studenog u hotelu Antunović priređuje godišnju gala večeru na kojoj će biti dodijeljena godišnja priznanja i zahvale saveza za rad u prošloj olimpijskoj sezoni koja je okrunjena zlatnom olimpijskom medaljom.

Vaterpolo groznica ovog će tjedna ponovno razbuditi Zagreb. Na bazenu Mladosti u petak, 23. i subotu, 24. studenog, igra se finalni turnir Kupa Hrvatske 2012. VK Jadran iz Splita, VK Jug CO iz Dubrovnika, VK Primorje EB iz Rijeke i VK Mladost iz Zagreba bore se za naslov 21. pobjednika Kupa Hrvatske. Momčadi će imati težak zadatak, a domaći teren i podrška publike mogli bi biti vjetar u leđa mladoj momčadi zagrebačke Mladosti.

Iako je nedavno Primorje u Rijeci porazilo Jug, Dubrovčani u Zagreb stižu željni pobjede, no prva stepenica prema finalu im je momčad Jadrana iz Splita. U dosad odigranih 20 finala Kupa dubrovački je JUG CO slavio deset puta, Mladost osam, a po jedan naslov osvojili su Primorje EB i POŠK Split.

Raspored događanja finalnog turnira Kupa Hrvatske:

Petak
13:00 prva polufinalna utakmica za seniorke
14:30 druga polufinalna utakmica za seniorke

16:15 prva polufinalna utakmica za seniore Jug CO – Jadran Split
18:00 druga polufinalna utakmica za seniore Primorje EB – Mladost

Subota
12:30 Finalna utakmica za seniorke

14:30 utakmica za 3. mjesto seniori
16:30 finalna utakmica za seniore