CIRKUS U MADRIDU

Novi skandal potresa Real Madrid; oglasio se predsjednik Florentino Perez, a uskoro mu je brutalno spustio prozvani novinar

14.07.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Predsjednik Reala Florentino Perez našao se u novim problemima, još se Superliga nije 'ohladila', a prvi čovjek 'Kraljevskog kluba' upao je u novu neugodnost zbog koje bi mogao izgubiti i ono malo poštovanja što mu je ostalo

Mogući veliki transferi madridskog Reala pali su u drugi plan, a svjetla pozornice opet je na sebe usmjerio Florentino Perez. Doduše, on to sigurno nije želio, ali tako je to kada pričate gluposti, a ne znate da li vas netko snima.

Šef Reala izazvao je nedavno bijes nogometne javnosti, jer je pokrenuo Superligu, zatvoreno natjecanje bogatih klubova koje nije zaživjelo, ali je on nastavio iritirati sve nogometne fanove, jer nikada s madridskim velikanom nije izašao iz toga projekta.

No sada je Perez suočen s novim problemima zbog kojih će ga na crnu listu staviti legende Reala. Naime, španjolski El Confidental objavio je razgovore u kojima Perez vrijeđa bivše igrače i trenera Reala, naravno, iza njihovih leđa.

U prvom se okomio na Casillasa i Raula, u drugom samo na spomenutog vratara, a u trećem na Cristiana Ronalda i Mourinha.

Perez se pokušao opravdati, ali tko još tome čovjeku vjeruje...

'Snimke koje su objavljene djelo su Josea Antonija Abellana, novinara koji ih godinama neuspješno pokušava skupo prodati. Iznenađuje me da ih El Confidencial objavljuje sada iako je prošlo toliko puno vremena od spomenutih događaja. To su izjave koje su izvučene iz razgovora i konteksta. Jasno mi je da su sada izašle u javnost samo zbog mog sudjelovanja u projektu Superlige. Sve daljnje akcije odrađivat će moji odvjetnici koji detaljno proučavaju ovaj slučaj', poručio je Perez.

Preko društvenih mreža uskoro se oglasio prozvani novinar....

'Bio sam s Johnom i Bruceom, moja dva psa, u planinama. Vratim se i vidim da ovaj cirkusant halucinira. Sve što sam ja 2015. godine objavio u knjizi je istina, a Perez očito sada samo želi 'ubiti' onoga za koga smatra da je glasnik.'