POBJEDNIČKI GOVOR

Novak Đoković priznao da ne može bez legendarnog Hrvata, ali ga je pred kamerama i bocnuo zbog jedne stvari

30.08.2020 u 10:20

Bionic
Reading

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković pobjednik je ovogodišnjeg izdanja ATP turnira Western and Southern Open koji se zbog pandemije koronavirusa umjesto u Cincinnatiju igrao u New Yorku, a u svojem govoru poslije meča dotakao se Gorana Ivaniševića

Podsjećamo, on je nakon dva sata igre u finalu svladao Kanađanina Miloša Raonića sa 1-6, 6-3, 6-4. Bio je ovo 11. međusobni dvoboj đokovića i Raonića i 11. pobjeda srpskog igrača.

Za Đokovića je ovo 80. naslov u karijeri, a 35. s nekog od 'masters 1000' turnira. Također, subotnjim trijumfom Đoković je postao prvi igrač u povijesti koji je svaki od 'masters 1000' turnira osvojio barem dva puta, na Western and Southern Openu je slavio i 2018. kada se on igrao baš u Cincinnatiju. U 2020. godini Đoković je i dalje bez poraza, a ovo mu je bila 23. pobjeda.

  • +5
Novak Đoković u New Yorku Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Nakon trijumfa u finalu Novak Đoković je čestitao Raonicu na izvrsnoj igri te zahvalio svom trenerskom stožeru u kojemu je i legenda hrvatskog tenisa Goran Ivanišević.

'Prije svega čestitam Milosu i njegovom timu na sjajnom tjednu. Danas nisi imao sreće, ali u odličnoj si formi i nastavi tako i na US Openu. Hvala i mojem timu, jučer je bio težak meč, hvala fizioterapeutu koji je napravio sjajan posao i pripremio me za finale. Gorane, hvala i tebi, najbolji si trener, ali i najlošije na svijetu kartaš Uno', rekao je Đoković.