sandro kulenović

Nova zvijezda Dinama o navijačima: Naježim se, s njima možemo postići sve

14.04.2024 u 13:18

Bionic
Reading

U 30. kolu SuperSport HNL-a Dinamo je rutinski ostvario pobjedu na gostovanju kod Gorice (0:2)

Strijelac prvog gola bio je Sandro Kulenović. Bio je to njegov osmi gol u ovoj sezoni kada se skupno gledaju oba domaća natjecanja, a četvrti u SuperSport HNL-u. Imao je još jednu priliku, ali je promašio zicer.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Žao mi je što sam oduzeo asistenciju Sučiću tim teškim promašajem, ali najvažnije da su tri boda', rekao je Kulenović koji je pojasnio što njemu donosi igra s dva napadača koju Sergej Jakirović u posljednje vrijeme prakticira.

  • +26
30. kolo SuperSport HNL-a, Gorica - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Za nas napadače, igra s dvojicom u napadu je izuzetno važna. Ostajemo dva na dva umjesto jedan na dva. a to pravi velike probleme protivničkim obranama. Znamo da se Petković voli spuštati, kreirati i stvarati šanse, dok netko mora biti u šesnaestercu. To izuzetno dobro funkcionira, a rezultati to i potvrđuju.'

Za kraj e osvrnuo na fantastičnu podršku navijača u Velikoj Gorici, ali i tijekom cijele sezone.

"Bili su uz nas kada smo proživljavali najteže trenutke. Kako je jedan transparent kojeg su istaknuli govorio, nisu nas dopustili da potonemo. Kada se toga sjetim i govorim o tome naježim se. Njihova podrška je nevjerojatna. Uz njih, osjećamo da možemo postići sve', rekao je Dinamov napadač.