SPONZORUŠA PIŠE KNJIGU

Nogometaši u frci od Danielle Lloyd

12.02.2009 u 09:55

Bionic
Reading

Mlada i prpošna engleska sponzoruša, koja je u svoj krevet odvela niz engleskih nogometnih zvijezda, objavila je knjigu u kojoj naveliko piše upravo o njima, njihovim navikama, seksualnim željama, prijevarama i tomu slično. Najluđe od svega je to što će Danielle Lloyd u knjizi 'X-rated autobiography' objaviti i imena nogometaša čije supruge, najblaže rečeno, neće biti oduševljene pročitanim

Engleski tabloidi ponovno su dobili temu zbog koje će milijuni otočkih kupaca hrliti na kioske. Danielle Lloyd, u Velikoj Britaniji znana kao topless model i djevojka koja nema moralnih i drugih problema kad su u pitanju nogometaši i njihovo odvođenje u krevet, najavila je objavljivanje autobiografije u kojoj će se naći sve pikanterije vezane za brojne poznate engleske nogometaše.

Prsata 25-godišnja sponzoruša, koja i karijeru modela gradi upravo na tim vezama, a u svojoj biografiji seksa ima upisane zvijezde poput Marcusa Benta, Armanda Traoréa, Jermaina Defoa, Gerarda Piquéa, Ryana Babela i Teddyja Sheringhama. No, čini se da je pravi problem u tome što su spomenuti nogometaši već odavno poznati kao njezina 'klijentela', a sa zanimanjem se iščekuju imena drugih igrača za koje javnost još ne zna.

Knjiga pod nazivom 'X-rated autobiography' trebala bi izaći u listopadu, a pojedini ulomci već su izašli u nekim tabloidima. Sheringham ju je već prokomentirao kao sramotu: 'Žene koje to rade nemaju nimalo samopoštovanja. Spavati s nogometašem samo zato da to kasnije dobro unovčiš je sramota, no Danielle očito nema nimalo srama.'

Kako bilo, otočke čitatelje nisu nimalo dirnule te riječi, pa, ako je suditi prema anketama raznih novinarskih redakcija, jedva čekaju izlazak knjige. Uopće ne sumnjamo u to da neće biti još žalopoljki nogometaša koji su se prepustili čarima lijepe Danielle.