VEĆ MU ZABIO PET GOLOVA

Njega nije ugrizao, ali sada je on nova Suarezova žrtva!

25.02.2015 u 09:18

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone napravili su velik posao u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Katalonci su s dva gola Urugvajca Suareza došli do pobjede od 2:1 u gostima kod Manchester Cityja

Ove su dvije momčadi igrale i prošle godine u istoj fazi natjecanja. S time što je Barcelona prošle godine u prvoj utakmici, također u Manchesteru, slavila s 2:0. Mogla je pobjeda Katalonaca biti i uvjerljivija da je Lionel Messi u sudačkoj nadoknadi realizirao penal. Ili barem kasnije odbijenu loptu, a koju je glavom poslao pokraj vratnice.

No sigurni smo da Enrique nije otišao žalostan iz Engleske. Jer osim pobjede, napokon mu se probudio i Luis Suarez, vrhunski napadač, ali koji je prvi dio sezone uglavnom bio asistent.

'Najbolja utakmica u dresu Barcelone? Mislim da je. Zadovoljan sam jer sam zabio dva gola, ali najvažnije je da sam sve od sebe za momčad', rekao je Suarez nakon utakmice. Međutim, opuštanja nema.

'Ništa još nije gotovo, iako imamo odličan rezultat. Prvo poluvrijeme bilo je spektakularno u svakom smislu. Šteta što Messi nije zabio, jer je 3:1 još i bolji rezultat, no i ovako je sjajno.'

A još mu je draže što je nastavio zabijati Joeu Hartu.

Naime, ovo je već peti gol koji mu je zabio. Prvog je postigao još u kolovozu 2012., potom mu je dva zabio na prošlogodišnjem SP-u, kada je Urugvaj pobijedio Englesku 2:1. A nova dva zabio je sinoć na Etihadu.