Petar Musa sve bolji

Nizozemski mediji hvale Hrvata koji u malo minuta radi čuda

31.07.2023 u 08:56

Bionic
Reading

Nizozemski nogometni prvak Feyenoord pobijedio je s 2:1 portugalskog prvaka Benficu u prijateljskoj utakmici odigranoj u nedjelju u Rotterdamu gdje je hrvatski napadač Petar Musa zabio gol za poraženu momčad

Feyenoord je na svom stadionu De Kuip poveo golovima Igora Paixaa u 12. minuti i Santiaga Gimeneza u 34. minuti, a poraz Benfice je ublažio Musa u 85. minuti.

Hrvatski 25-godišnji napadač ušao je u igru u 75. minuti. Ukratko, svi hvale Hrvata koji u malo minuta radi čuda...

"Pozitivno je što Musa uspijeva iskoristiti za golove malo vremena koje dobiva na terenu", izvijestile su portugalske sportske novine A Bola što je svakako dobra vijest za izbornika Zlatka Dalića.

Prvaci Nizozemske i Portugala su prvo poluvrijeme odigrali u ritmu Lige prvaka, a u nastavku je uslijed brojnih izmjena pao tempo.

Bila je to posljednja pripremna utakmica Benfice prije početka službenih natjecanja. Tijekom priprema je upisala četiri pobjede i dva poraza.

Nakon četiri uzastopne pobjede u prve četiri utakmice, protiv Southamptona (2-0), Basela (3-1), Al Nassra Cristiana Ronalda (4-1) i Celte Vigo (2-0), Benfica je izgubila od Burnleyja (2-0) u Lisabonu i sada od Feyenoorda na stadionu gdje je prošli mjesec Hrvatska igrala u finalu Lige nacija.

Standings provided by Sofascore