OSJEĆAM SE VOLJEN

Niko Kranjčar u Splitu doživio ovacije: Hajdukovac? Drago mi je da sam dio jednog tako velikog kluba, ali...

27.12.2022 u 08:48

Bionic
Reading

Posljednje 20. izdanje humanitarnog malonogometnog turnira Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović u Split je privuklo brojne poznate nogometaše, bivše i sadašnje.

Posljednje 20. izdanje humanitarnog malonogometnog turnira Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović u Split je privuklo brojne poznate nogometaše, bivše i sadašnje.

Jedan od njih je i Niko Kranjčar, igrač koji je u karijeri igrao za dva najveća hrvatska kluba, Dinamo i Hajduk.

U razgovoru za Dnevnik Nove TV prokomentirao je ovacije s kojima ga je dočekala raspoložena publika u Velikoj dvorani Gripe:

'Predivna je atmosfera, ali i spoznaja da je turnir humanitarnog karaktera pa je sjajno da se skupio velik broj ljudi. Ovacije me ne iznenađuju, splitska publika i ja smo uvijek imali jako prisan odnos. Ovdje se uvijek osjećao cijenjen i voljen. Ne samo u Splitu, nego i u cijeloj Dalmaciji. Drago mi je da je tako', rekao je Niko Kranjčar.

  • +10
Četiri kafića 2022., 26.12.2022. Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic

Novinarka Sanja Jurišić na te se riječi nadovezala rečenicom: 'Jednom hajdukovac, uvijek hajdukovaC'.

'Sad hajdukovac, jesam ili nisam… Apsolutno imam predivne uspomene iz vremena u Hajduku i to je dio karijere na koji se vraćam s ponosom. Drago mi je da sam dio jednog tako velikog kluba, ali ipak se zna da sam od rođenja dinamovac i to se ne mijenja. Imao sam predivne trenutke u Hajduku, uvijek kad sam igrao sam davao sve od sebe i mislim da su navijači to primijetili. A mi smo svi navijači zapečaćeni od rođenja', rekao je Kranjčar.