Al Hilal ga čeka

Neymar stvorio pomutnju bogatim Saudijcima; doznaje se u koji klub želi pobjeći

06.03.2024 u 15:04

Bionic
Reading

Brazilac Neymar još uvijek oporavlja od teške ozljede koljena i pitanje je hoće li više ikad zaigrati za saudijski Al Hilal

U Saudijsku Arabiju Neymar je stigao iz francuskog PSG-a – u transferu teškom oko 90 milijuna eura - kao jedna od najvećih sportskih zvijezda te zemlje.

No, zbog ozljeda koljena nakon svega tri nastupa za Al Hilal bilo je jasno da je za njega sezona završena.

Naravno, u Al Hilalu se nadaju kako će se potpuno oporaviti i 100% spreman dočekati novu sezonu.

No, pojavila se priča kako Neymar nije zadovoljan kvalitetom života u Saudijskoj Arabiji i kako razmišlja o promjeni kluba. Malo je reći kako je stvorio pomutnju bogatim Saudijcima….

Tako se pojavila priča da je već obavio neke neformalne razgovore s američkom momčadi Intera Miami u kojoj je jedan od vlasnika David Beckham.

Navodno je Neymar oduševljen idejom da pred kraj karijere ponovno zaigra u istoj momčadi s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom (u ljeto 2017. prešao je u PSG u transferu teškom 222 milijuna eura ). Kako se može doznati u razgovoru sa svojim menadžerima rekao je da pokušaju pronaći način da što prije prijeđe u Inter Miami.

Naravno, velik problem u cijeloj priči stvara bogati ugovor koji je potpisao s Al Hilalom do ljeta 2025. godine s opcijom produženja na još godinu dana.

Nema sumnje kako ga čelnici Al Hilala neće samo tako pustiti, a opet s druge strane imati u momčadi nezadovoljenog igrača kojeg skupo plaćaš nema smisla. Pred Neymarom je svakako vrlo zanimljivo razdoblje prije nego se vrati na terene u svibnju.