IVAN LUČIĆ

Nevjerojatno, igrao je s puknutim meniskusom i najavio: Branit ću i na Rujevici

03.04.2024 u 22:48

Bionic
Reading

Golman Hajduka Lovre Kalinić je zbog ozljede koju je zadobio prilikom intervencije koj primljenog gola na utakmici polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (Hajduk - Dinamo 0:1), napustio igru u 17. minuti

Golman Hajduka Lovre Kalinić je zbog ozljede koju je zadobio prilikom intervencije kod primljenog gola na utakmici polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (Hajduk - Dinamo 0:1), napustio igru u 17. minuti.

Umjesto njega u igru je ušao Ivan Lučić. Znalo se da ima probleme s koljenom, da se sprema na operaciju, no nakon utakmice u kojem je imao četiri, pet fantastičnih intervencija izjavio o kojoj je ozljedi riječ, šokirao je nogometnu javnost.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Nisam vjerovao da ću igrati danas, imam svoje probleme. Mislim da su obje momčadi imale svoje šanse na utakmici, zadnji je put Nevistić spašavao Dinamo, a sad sam ja vadio nešto. Nismo zabili, a oni jesu. Prije točno tjedan dana sam išao na magnetsku rezonancu. Puknuo mi je meniskus. Osjetio sam tu srijedu kako ne ide, to sam rekao klubu, ali sad je druga situacija. Kad igraš za ovakav klub, onda prolaziš kroz to, sljedeća je utakmica opet na meni.'

Hajduk će iduću utakmicu igrati protiv Rijeke u HNL-u u nedjelju na Rujevici. Tko će braniti?

'Kako gledati na utakmicu s Rijekom? Moram stati na gol, idemo po pobjedu, nema nam druge', zaključio je golman Hajduka.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +16
Navijači Hajduka provalili na teren Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL
  • +51
Neredi Torcide na Poljudu Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic
  • +21
Polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, Hajduk - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL
  • +19
Hajdukovi navijači na Poljudu Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic