Stigla i policija

Nevjerojatna priča iz Londona; evo što povezuje čelnika Tottenhama Levyja s plantažom marihuane i narko dilerima

19.12.2019 u 13:56

Bionic
Reading

Zaista mevjerojatnu priču otkrili su engleski novinari, priču koja ima veze s čelnim čovjekom Tottenhama Danielom Levyjem i plantažama marihuane, ali i narko kartelima

Kako se doznaje, čelni čovjek Tottenhama Daniel Levy, dao je za britanske izjavu kako su klupske prostorije u Londonu potpuno uništili nepoznati počinitelji. Kako se piše sve to ima veze s nedavnim događajem kada je Levy prijavio policiji plantaže marihuane koje su pronašli u jednom od skladišta koji su u vlasništvu kluba. Sve su odmah prijavili policiji, a ubrzo je očito uslijedila osveta nekog narko kartela.

Naime, Levy je uvjeren kako uništavanje klupskih prostorija ima veze s pronađenom plantažom marihuane u jednom od skladišta Tottenhama, koju su prijavili policiji. Riječ je o prostorijama koje je klub kupio u blizini novog stadiona, a kada su shvatili koliko je velika plantaža marihuane ostali su u šoku. No, iako su sve napravili prema zakonu čini se kako su naljutili lokalnu narko organizaciju koja se odlučila osvetiti demoliranjem novih klupskih prostorija gdje su napravili poprilično veliku materijalnu štetu.

'Očito je kako je to bila osvetnička reakcija nekih ljudi jer su ipak uništene vodovodne cijevi u tim objektima, što je izazvalo poplavu i veliku štetu', kazao je kratko Levy koji se – ni kriv ni dužan - našao u središtu ovog bizarnog skandala.