OPET JOJ SE DOGODILO

Nevjerojatan gaf i neslavan kraj olimpijske šampionke!

15.08.2016 u 21:00

Bionic
Reading

Veronica Campbell-Brown nije se uspjela plasirati u polufinale utrke na 200 metara na kojoj je prije osam godina u Pekingu osvojila drugu zlatnu medalju. U kvalifikacijama je napravila veliki gaf i trčala u krivoj stazi veći dio utrke...

Jamajkanska 34-godišnja šampionka daleko je od svog vrhunca i to se još jednom potvrdilo. Na Igrama u Riju nije uspjela proći niti kvalifikacije u disciplini 200 metara, onoj istoj u kojoj je osvojila zlato u Ateni i Pekingu.

Veronica Campbell-Brown napravila je zaista veliki gaf u svojoj kvalifikacijskoj skupini i veći dio utrke trčala u krivoj stazi. Nije diskvalificirana jer prema pravilima nema takve kazne ako izleti u vanjsku stazu u odnosu na svoju. No, vrijeme 22.97 sekunde nije bilo dovoljno za prolazak dalje.

'Uopće ne želim ulaziti u to što se dogodilo, jer više se ništa ne može promijeniti. Preostaje mi samo krenuti dalje,' izjavila je razočarana Veronica nakon neuspjeha u Riju.

Gaf Veronice viđen ovog ponedjeljka rijetkost je u sprintu, ali njoj je već drugi u nizu na velikim natjecanjima. Zanimljivo, isto je napravila i prije godinu dana na SP-u u Pekingu...