ARGENTINAC NE ŽELI STATI

Neuništivi Zanetti s 39 godina produžio ugovor

12.06.2013 u 13:39

Bionic
Reading

Klupska legenda talijanskog nogometnog kluba Intera, Javier Zanetti, potpisao je novi jednogodišnji ugovor, iako mu je 39 godina na leđima

'Jednostavno vjeruju u mene', rekao je argentinski nogometaš koji će u kolovozu ove godine napuniti 40 godina, a koji se trenutno oporavlja od puknuća Ahilove tetive u završnici sezone u Seriji A.

'Želim se zahvaliti klubu na ukazanom povjerenju. Razgovarali smo o mojoj ozljedi i odlučili smo se zasada produljiti za jednu sezonu. Klub je po tko zna koji put pokazao vjeru u mene i moju strast prema Interu. Nadam se da ću se kad se vratim na travnjak odužiti dobrim igrama', rekao je Zanetti nakon potpisivanja novog ugovora.

'Želim se zahvaliti i navijačima koji mi posljednjih tjedana pružaju nevjerojatnu podršku tijekom oporavka. Drago mi je da će od prvog dana nove sezone biti uz nas i pružati nam bezuvjetnu podršku', veli Argentinac, te zaključuje:

'Radim sve kako bi se što prije vratio zdrav i spreman da pomognem treneru i suigračima.'

Podsjetimo, Zanetti je bio prvo pojačanje aktualnog predsjednika Massima Morattija još davne 1995. godine, kada je stigao iz argentinskog Banfielda.