ASISTENT U POBJEDI

Neuništivi Olić u Münchenu oživio svoju karijeru!

13.09.2016 u 09:08

Bionic
Reading

Ivica Olić u 4. kolu druge njemačke lige asistirao je Saschi Moeldersu u pobjedi Münchena 1860 u gostima kod Nürnberga te tako potvrdio svoju važnu ulogu u momčadi 'zehcigera'...

Iskusni hrvatski napadač ovog proljeća nije uopće igrao kod Labbadije u HSV-u, no nakon prelaska u München uspješno je oživio svoju karijeru te potvrdio da i dalje može igrati na vrhunskom nivou.

Na otvaranju sezone u drugoj njemačkoj ligi Olić je nastupio u sve četiri utakmice od prve minute, a ovog ponedjeljka igrao je važnu ulogu u gostujućoj pobjedi 2:1 kod Nürnberga. Ivica je odlično surađivao tijekom susreta sa Saschom Moeldersom kojem je asistirao za pogodak u 11. minuti.

'To je dobro funkcioniralo. Sretan sam zbog Sasche koji je odigrao odličnu utakmicu. Bili smo bolja momčad na terenu, više smo prilika stvorili i na kraju zasluženo pobijedili. Osvojili smo važna tri boda i to je velik korak prema naprijed za nas,' izjavio je Ivica Olić nakon susreta i zadovoljno ustvrdio da je uspješno odradio klupske pripreme ovog ljeta, što se osjeća na terenu.

Münchenu 1860 nisu predviđali borbu za promociju u prvu ligu, no zasad se drži u vrhu i zaostaje samo bod za drugoplasiranim Dynamom iz Dresdena. Olić će pak ove srijede napuniti 37 godina, ali čini se da se još nije umorio i ne bi bilo iznenađenja da mu ovo ne bude posljednja sezona u karijeri...