GUNES JE 'DOBIO CIPELU'

Netko je spomenuo Igora Tudora; predsjednik Rebićeva kluba ekspresno je reagirao

17.10.2023 u 14:11

Bionic
Reading

Jedan od najvećih turskih klubova, Bešiktaš, nakon osam kola Süper Lige na četvrtom je mjestu s osam bodova zaostatka za vodećim Fenerbahčeom. Crno-bijeli su prema trenutnoj situaciji daleko od naslova te je smijenjen trener

Svega nekoliko dana nakon što se povukao u igračku mirovinu, Burak Yilmaz stigao je na mjesto pomoćnog trenera u Bešiktašu. Senol Gunes, koji je bio glavni trener, prije desetak dana dobio je otkaz te se počelo govoriti da Bešiktaš traži njegovog nasljednika.

Među kandidatima spomenulo se i ime Igora Tudora, ali Ahmet Nur Çebi, prvi čovjek kluba u kojem je trener bio i Slaven Bilić, a odlične rezultate kao igrač ostvarivao Domagoj Vida, brzo je demantirao glasine.

U klubu su odlučili ukazati povjerenje 38-godišnjem Yilmazu i obećali zadržati ga na trenerskom mjestu do izbora za novog predsjednika kluba.

Tako će Ante Rebić i ekipa ipak s manje stresa krenuti u nastavak sezone.

Podsjetimo, Tudor je bez angažmana od odlaska iz Marseillea. Povezivalo ga se s povratkom u francuski klub, Bešiktašem, ali i dolaskom u Italiju. Navodno ga žele Napoli i Lazio. Također, spomenut je i kao potencijalni trener ukrajinskog Šahtara.

Standings provided by Sofascore