pojačanje iz srbije

Nenad Bjelica u Osijek je doveo bivšeg napadača Crvene zvezde; mladi srpski reprezentativac je potpisao na četiri godine...

03.01.2022 u 06:44

Bionic
Reading

Mihajlo Baić (19) novo je pojačanje Osijeka. Mladi srpski reprezentativac igrao je za Spartak iz Subotice, Crvenu zvezdu i Čukarički, a u Gradski vrt stiže kao slobodan igrač te je potpisao ugovor na četiri godine

Nakon što je Petar Bočkaj u senzacionalnom transferu napustio Osijek te potpisao za Dinamo, Nenad Bjelica je krenuo u potragu za pojačanjima.

Na samom početku 2022. godine za Osijek je potpisao mladi srpski reprezentativac Mihajlo Baić (19).

Ovaj 194 centimetara visoki napadač u Gradski vrt stiže kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s FK Čukaričkim. Karijeru je Baić započeo u Spartaku iz rodne Subotice, a 2019. godine je potpisao za Crvenu zvezdu.

U protekle tri sezone je Mihajlo Baić sakupio dvadesetak utakmica u srpskoj prvoj ligi, a za Čukarički je ove jeseni odigrao tri utakmice i zabio jedan gol. Uz to je za U-17 i U-19 selekcije Srbije zabio sedam golova u 12 utakmica.

S Osijekom je Baić potpisao ugovor na četiri godine, a za početak bi prilagodbu trebao odraditi u redovima druge momčadi Osijeka koja nastupa u 2. HNL. Teško da će se odmah probiti jer Bjelica u momčadi trenutno ima Ramona Miereza, Mihreta Topčagića i Mirlinda Dokua, a tu je i Ante Erceg koji se još oporavlja nakon teške ozljede ligamenata koljena.