njihova je želja

Nenad Bjelica otišao na završne pregovore s novim klubom koji hitno treba trenera!

17.04.2023 u 11:53

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni trener, 51-godišnji Nenad Bjelica, na putu je za Tursku, gdje bi trebao ispregovarati s čelnicima Trabzonspora hoće li sjesti na njegovu klupu ili ne

Nenad Bjelica od kraja kolovoza je bez angažmana. Tada je napustio klupu Osijeka i čekao ponudu koja bi zadovoljila njegove apetite.

Kako Germanijak doznaje, a i tportalu je potom potvrđeno, hrvatski stručnjak krenuo je prema Turskoj gdje bi trebao dogovoriti uvjete, odnosno hoće li se naći na 'valnoj dužini' s čelnicima ovog kluba i dogovoriti preuzimanje momčadi.

Iako je momčad iz turskog grada smještenog na obali Crnog mora aktualni prvak, oni su ove sezone iznimno podbacili zbog čega je prije mjesec dana klupu napustio Abdullah Avci.

Trenutačno ulogu privremenog trenera obnaša sportski direktor Ihsan Derelioglu, ali koji u međuvremenu i kontaktira potencijalne nasljednike.

Prema informacijama istog izvora, Bjelica je 99 posto novi trener Trabzonspora, ali do stavljanja potpisa na ugovor, uvijek postoji mogućnost da se posao izjalovi.