ZA NEKE JE BIO - JUDA

Nema veze s Realom, ali Barcelonu ne bi nikad izabrao?!

08.03.2017 u 06:37

Bionic
Reading

Legendarni engleski nogometni branič Sol Campbell najbolje je utakmice odigrao u dresu Arsenala, a poznat je po tome da je igrao i za velikog gradskog suparnika, Tottenham

Campbell je bio standardni član prve momčadi Arsenala te je slovio za jednog od najboljih obrambenih igrača u Premiershipu. Englezi ga pamte i po transferu koji se ne prašta. Naime, iz redova Tottenhama otišao je u susjedstvo, Arsenalu, što mu navijači s White Hart Lanea nikad nisu ni neće oprostiti.

No engleskog reprezentativca to nije smetalo i s Wengerom je osvojio brojne trofeje. Sve osim Lige prvaka. Iako je i u tom natjecanju imao priliku 2006. godine. Čak je i zabio gol u finalu protiv Barcelone, ali Katalonci su golovima Samuela Eto'oa i Bellettija stigli do preokreta odnosno naslova pobjednika.

 

Campbell je za engleske medije izjavio da je imao priliku igrati za Barcu, ali da je odbio taj transfer.

'Još kao igrač Tottenhama dobio sam ponudu Barcelone. Bio sam u dilemi, ali kada je stigla ponuda Arsenala, više uopće o ponudi iz Katalonije nisam razmišljao. I uopće nisam nesretan što nisam otišao u Barcelonu. I da opet budem u istoj situaciji, ponovno bih odabrao Arsenal', poručio je Campbell.