JAČI OD STRAHA OD SMRTI

Nema predaje! Odlučio se kockati sa životom

09.10.2013 u 19:50

Bionic
Reading

Talentirani i jedan od najiskusnijih mladih UFC-ovih boraca, Stefan Struve, oporavlja se nakon liječenja problema sa srcem znatno bolje od očekivanog i ovog je tjedna dobio dozvolu od liječnika da ponovno počne trenirati

Talentirani i jedan od najiskusnijih mladih UFC-ovih boraca, Stefan Struve, oporavlja se nakon liječenja problema sa srcem znatno bolje od očekivanog i ovog je tjedna dobio dozvolu od liječnika da ponovno počne trenirati.

To ipak još uvijek ne znači i da će se Struve moći ponovno boriti, liječnici će sljedećih mjesec ili dva pažljivo pratiti reakcije njegovog srca prilikom većih napora u dvorani te će odluka o eventualnom povratku u oktogon biti donijeta sukladno tome.


'Doktori su obavijestili Stefana da je postupak prošao vrlo dobro i u velikoj je mjeri nestalo povećanje do kojeg je došlo. Ono i dalje postoji, ali takvi slučajevi nisu rijetki u svijetu profesionalnih sportaša i u pravilu se takav problem smatra benignim', rekao je Lex McMahon.

'Dozvolu za povratak treninzima je dobio, pratit će se njegova situacija i liječnici savjetuju da nastaviti s dosadašnjim terapijama, smatraju da operativni zahvat neće biti potreban', dodao je Stefanov menadžer.

Struveova karijera je u pitanju