ZNA SE TKO NAJBOLJE ZNA

Navijači zabrinuti zbog Andyja Murrayja; evo što na glasine kaže majka Judy

05.03.2019 u 14:10

Bionic
Reading

Andy Murray oporavlja se od operacije kuka, i dok ima onih koji sumnjaju u njegov povratak na terene, majka Judy vjeruje da ćemo škotskog tenisača opet gledati u akciji

Trostruki osvaja grand Sklama i dvostruki olimpijski pobjednik zadnje dvije godine imao je velikih problema s ozljedama, igrao je uz strašne bolove i razmišljao o tmirovini. U siječnju ove godine odlučio se na zadnju opciju, otišao je pod nož, operirao kuk te se oporavlja.

Najavio je povratak uoči poteka sezone na travi, ali puno je onih koji sumnjaju u takav rasplet i smatraju da je Murray gotov.

No njegove fanove sada je primirila Judy Murray, majka koja je oduvijek bila uz sina, i kad je igrao najbolji tenis u živou, i sada u ovim teškim trenucima.

'Dobro mu ide. Nije dugo prošlo od operacije i vrijeme će pokazati. Nitko ne može znati kako će se oporaviti na dulji rok. On je psihički vrlo dobro. Ali kažem vam, ako netko to može to učiniti, to je on. Dat će svoje srce i dušu za povratak kao što to čini sa drugim stvarima', rekla je Judy.

  • +7
Andy Murray - legendarni tenisač i najveći sportaš u povijesti Škotske Izvor: Profimedia / Autor: N.N.