porcija srama

Navijači traže ostavku Olivera Kahna, a on postrojava igrače Bayerna pred sponzorima

12.04.2023 u 15:20

Bionic
Reading

Malo što su pognute glave napustili Etihad, igrači Bayerna su po dolasku u Munchen morali skoknuti na još jednu porciju srama

Nakon što su nogometaši Bayerna u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na gostovanju na Etihadu doživjeli težak poraz od Manchester Cityja 3:0, razočarani igrači su se po povratku u München imali obvezu pojavljivanja na klupskom druženju sponzora i vodstva kluba.

Potišteni, posramljeni i utučeni su došli u dvoranu u kojoj je direktora kluba Oliver Kahn držao prilično umjeren govor. Kako i ne bi kada su se on i sportski direktor Hasana Salihamidžić na društvenim mrežama našli na udaru kao izravni krivci za posrtanje bavarskog giganta u nacionalnom kupu i Ligi prvaka. Naime ovaj je dvojac smijenio omiljenog trenera Juliana Nagelsmanna i na njegovo mjesto doveo Thomasa Tuchela pa nezadovoljni navijači traže njihov odlazak.

'Istina je da smo razočarani rezultatom, ali moramo znati da je Manchester City u ovom trenutku možda i najbolja momčad u Europi. Imali smo i mi svoje prilike nakon što smo primili prvi gol. Nažalost radili smo neke greške, a protiv takve momčadi to se kažnjava', rekao je Kahn i dodao:

'Nema pomoći od kukanja. Ne valja pričati samo o negativnim stvarima i o tome tko je kriv. Imamo i dalje velike šanse osvojiti Bundesligu i fokus nam mora biti na prvoj sljedećoj ligaškoj utakmici, a tek onda na revanšu protiv Cityja. Znam da stvari ne izgledaju najbolje, ali ja sam u nogometu doživio nevjerojatne stvari. Naša je obveza da u revanšu damo svoj maksimum i pokažemo navijačima i čitavom svijetu da ne odustajemo.'