PALJBA PO HRVATU

Navijači brutalno izvrijeđali Dominika Livakovića, odlazak je realna opcija

12.04.2024 u 08:29

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni golman Dominik Livaković, nakon poraza Fenerbahčea od Olympiacosa, našao se na udaru kritika navijača istanbulskog kluba.

Domaćini su u prvoj utakmici četvrtfinala Konferencijeke lige slavili 3:2. Nakon što je primio tri gola u Pireju, Livaković je postao glavna tema rasprave među fanovima Fenera, uz Slovenca Mihu Zajca i Caglara Soyuncua.

Navijači su razočarani što Livaković nije ispunio njihova očekivanja, s obzirom na to da su ga s velikim nestrpljenjem očekivali nakon dolaska u klub za gotovo 10 milijuna eura. Njegov nedovoljno uvjerljiv nastup u posljednjim utakmicama pridonio je njegovom padu u očima navijača.

Olympiakos - Fenerbahče 3:2, Konferencijska liga, 11.4.2024. Izvor: Društvene mreže / Autor: Arenasport/Youtube

Na društvenim mrežama, kritike prema Livakoviću nisu štedjele. Neki navijači čak sumnjaju u njegovu iskrenost i sposobnosti, dok drugi smatraju da nije opravdao svoj transfer u klub. Pored toga, neki su ga nazvali 'prevarom' od golmana, a pkjušte i uvrede.

'Za ovo smo dali 10 miliona eura? Tip primi gol kad god neko šutira izvan kaznenog prostora', napisao je na društvenim mrežama ogorčeni navijač Fenerbahčea, a drugi dodaje:

'Livaković je primio previše nevjerovatnih golova s distance. Svaki gol kojeg primi je poprilično sumnjiv'.

Livaković će se sada morati suočiti s ogromnim pritiskom do kraja sezone. Njegova budućnost u Fenerbahčeu je neizvjesna, a odlazak sve realnija opcija.

Uzvratna utakmica Fenera s Olympiacosom na rasporedu je u četvrtak 19. travnja.

  • +7
Olympiakos - Fenerbahče, Konferencijska liga, 11.4.2024. Izvor: Profimedia / Autor: COSTAS BALTAS / AFP / Profimedia