TENISKI INCIDENT

Napucana loptica u glavu izazvala bijes u Londonu!

20.11.2015 u 10:08

Bionic
Reading

Ljubitelji tenisa svjedočili su fantastičnom meču igre parova u kojem su braća Bryan pobijedili Jamieja Murrayja i Johna Peersa tek 16:14 u trećem setu. No, na susretu se dogodio i manji incident...

Igra parova takve je prirode da igrači igraju često jedni drugima iz blizine u tijelo, kako bi otežali reakciju protivnika i lakše došli do poena. No, nakon što je Bob Bryan napucao iz zraka Johna Peersa u glavu, Australac je poludio.

Iako vjerojatno nije prvi put da ga je netko napucao, Peers se naljutio i zatim pogledao pogledom ubojice američkog protivnika te u nastavku drugog seta na sve načine pokušavao uključiti publiku kao potporu na svoju stranu, s obzirom da mu je partner bio domaći predstavnik Jamie Murray, brat slavnog Andyja. Pritom je i provocirao najbolji par svijeta, no kasnije su se strasti primirile.

Inače, bio je to fantastičan meč s pregršt atraktivnih poteza, a konačni rezultat Peersa je vjerojatno zabolio više od lopte napucane u glavu. Naime, pet meč lopti propustili su u trećem setu koji je završio 16:14 u poenima za američke blizance.

Time su se Peers i Murray oprostili od turnira, a braća Bryan na jedvite jade izborili plasman u polufinale...