KRATKO I JASNO

Nakon veličanstvenog trijumfa na Camp Nou oglasio se Luka Modrić

06.04.2023 u 08:41

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida izborili su plasman u finale španjolskog Kupa kralja, a nakon utakmice oglasio se Luka Modrić

'Kraljevi' su ostali u igri za domaći trofej nakon što su u uzvratnom susretu polufinala na Camp Nou deklasirali Barcelonu sa 4:0 i tako nadoknadili domaći 0:1 poraz. Junak utakmice bio je trostruki strijelac Karim Benzema (50, 59-11m, 81), a među strijelce se upisao i Vinicius Junior (45+2).

Kapetan hrvatske reprezentacija Luka Modrić odigrao je još jednu dojmljivu predstavu, a u 50. minuti je asistirao francuskom napadaču za drugi gol na utakmici.

'Kako je super ova ekipa! Do kraja!', napisao je hrvatski kapetan u svojoj objavi na Instagramu uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju Benzeme.

Inače, o Modriću je govorio i trener Carlo Ancelotti: 'Još jedna Zlatna lopta za Karima? I dalje je jedan od najboljih na svijetu. Što se tiče Modrića i Kroosa i dalje ih trebamo u ovakvim utakmicama. Večeras sam pomiješao energiju i iskustvo, a Luka i Toni su itekako važni za nas. Jednostavno, bili su izvanredni. Camavinga je jako mlad, a stvarno je odličan. Večeras je bio nevjerojatan protiv Raphinhe.'

Dodajmo kako će Real u svom 40. finalu, a do sada je slavio 19. puta, 6. svibnja na stadionu La Cartuja u Sevilli igrati protiv Osasune koja je u polufinalu bila bolja od Athletico Bilbaoa.

  • +24
Barcelona - Real (uzvratna utakmica polufinala Kupa kralja) Izvor: EPA / Autor: Enric Fontcuberta