ovog puta - pozitivan

Nakon što su mu ukrali automobil i pršut, Igor Pamić doživio novi šok

06.02.2019 u 11:46

Bionic
Reading

Bivši nogometaš, a potom trener u brojnim klubovima, Igor Pamić, doživio je veliku neugodnost u Podgorici

Igor Pamić tijekom siječnja pripremao je igrače OFK Titograda za nastavak sezone, a koji u crnogorskom prvenstvu počinje 19. veljače. Nakon povratka s priprema u Podgoricu, Pamić je prije nekoliko dana dao otkaz na mjesto trenera OFK Titograda, a istu noć ukraden mu je skupocjeni i atraktivni crni terenac BMW X5 s karakterističnim registracijskim oznakama PU-8888-IP.

>> Hrvatskom treneru ukrali skupocjeni automobil u Crnoj Gori, a s njim i nešto još posebnije

No, Pamić se nije toliko zabrinuo za automobil, već za pršut.

'K vragu i auto, nabavit ću novi. Više žalim za prvoklasnim istarskim pršutom koji je bio u njemu', rekao je Pamić tada.

Kako je u utorak prenio crnogorski portal vijesti.me, čudo se dogodilo. Policija je pronašla BMW-ov džip u šumi, desetak kilometara od mjesta gdje je bio parkiran prije nego je ukraden.

'Ne znam šta da kažem, ovo je šok za šokom. Zvali su me iz policije i rekli da su pronašli auto u jednoj šumi u blizini Podgorice, desetak kilometara od mjesta sa kojeg je nestao. Po kompletnom opisu koji su mi dali, izgleda da je to moj automobil', izjavio je Pamić za crnogorski portal.

Hrvatski je trener priznao da se nije nadao ovakvom raspletu:

'Znao sam da će policija dati sve od sebe. Bili su maksimalno korektni i profesionalni dok su radili uviđaj, i nije bilo nikakve sumnje s moje strane da će napraviti sve što mogu. Jesam li vjerovao da će ga naći? Iskreno, nisam. Pomirio sam se s time da sam ostao bez automobila s kojim sam bio u četiri različita kluba'.

Za kraj Pamić se pitao.

'E sad, kako se to dogodilo, zašto se dogodilo da ga neko ostavi samo 10 kilometara od mjesta na kojem je bio parkiran, to će, vjerujem, utvrditi istraga'.

O pršutu ni riječi... Ali sigurni smo da će Pamić u svojoj Istri naći jednako kvalitetan.