ZANIMLJIVE IZJAVE BORACA

Nakon što ga je Cro Cop isprašio, oglasio se Roy Nelson - i nastavio s glupostima...

17.02.2019 u 10:59

Bionic
Reading

U svom debiju za Bellator Mirko Filipović je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Roya Nelsona te mu se tako osvetio za poraz od prije sedam i pol godina. Zanimljive su bile njihove izjave poslije meča

Naš 44- godišnji veteran UFC-a i Pridea izgledao je dobro i nije imao velikih problema tijekom borbe, ali je nakon meča priznao da mu ulazak u kavez protiv borca koji ga je već porazio predstavljao izazov prije svega s mentalne strane.

'Roy je čvrst kao i uvijek', izjavio je Filipović za MMA Fighting. 'Meni je psihički bilo teže nego fizički. Uvijek je teško ući u revanš kada ste izgubili u prvoj borbi.'

Cro Cop je tako osvetio poraz iz 2011. s UFC-a 137 i upisao svoju 38. pobjedu u MMA-u , ujedno desetu u nizu, piše Fight Site.

Najbolji hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović na društvenim se mrežama zahvalio svim obožavateljima koji prate njegovu karijeru.

'Hvala svima na podršci prije borbe i čestitkama nakon nje', poručio je Filipović na svom Instagram profilu uz fotografiju i ikonu srca.

Nakon pobjede u Uncasvilleu, desete u nizu za Cro Copa, na društvenim mrežama je bio aktivan i njegov trener Stipe Drviš koji je podijelio zajedničku fotografiju iz svlačionice nakon meča.

'Moj atomski mrav. Pobjeda, naravno', napisao je Drviš.

S nestrpljenjem se očekivala reakcija Roya Nelsona koji Cro Copu nije čestitao u kavezu, jer je smatrao da je on pobjednik.

'Pobijedio sam Mirka, ali suci to nisu vidjeli. Jedan od njih glasao je 30:27, to se nije dogodilo i to ste mogli vidjeti ako ste gledali borbu. Ne znam, možda sam u zabludi zbog udaraca, ali hvala mojim fanovima', poručio je u videu preko svom Instagrama.

  • +8
Mirko Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL