PRVO GA SREDIO DODIG, A SADA...

Najveći pehist među tenisačima: Opet završio nokautiran usred meča!

19.05.2017 u 19:59

Bionic
Reading

Trofejni igrač parova Marcelo Melo na turniru u Rimu ovog petka po drugi put u karijeri je pogođen lopticom u glavu usred meča. Prvi put mu je to napravio Ivan Dodig, a ovaj put njegov novi partner Lukasz Kubot...

Igra parova zaista može biti nezgodna, pogotovo otkad je izmišljena taktika čučnja ispod razine mreže dok partner servira. Ljubitelji tenisa ponekad su se znali pitati kako tenisač na mreži nikad ne završi pogođen, ali meč kojeg su igrali ovog petka Melo i Kubot protiv Kontinena i Pearsa pokazao je da itekako može nastradati.

Žrtva je po drugi put u karijeri bio Marcelo Melo. Njegov partner Lukasz Kubot servirao je previše nisko i umjesto u polje protivnika, loptica je pogodila u glavu Brazilca i nokautirala ga.

Neko se vrijeme osvajač Roland Garrosa i bivši prvi tenisač igre parova previjao po podu, a kasnije mu je trebao i hladni oblog kako bi došao k sebi. Meč je ipak uspio nastaviti.

Kubot nokautirao Mela Autor: YouTube

Podsjetimo, 33-godišnji Melo bivši je partner našeg Ivana Dodiga s kojim je i osvojio spomenuti Grand Slam turnir u Parizu. Od ove sezone zamijenio je hrvatskog tenisača s Kubotom, a rezultati su mu i dalje vrhunski, s obzirom da je osvojio s Poljakom velike turnire u Miamiju i Madridu.

Jedna stvar se definitivno nije promijenila: i Ivan Dodig ga je nokautirao prošle godine u Miamiju. Jednako se previjao na tlu i tada...

Dodig nokautirao Mela Autor: YouTube