KAKAV NOKAUT

Najbolji hrvatski kickboksač opet oduševio! Pogledajte kako je brutalnim udarcima uspavao nesretnog Rumunja

20.11.2022 u 08:01

Bionic
Reading

Ulogu velikog favorita u potpunosti je opravdao Antonio Plazibat u Bonnu. Najbolji hrvatski kickboksač i jedan od najboljih kickboksača na svijetu imao je nezgodnog protivnika u vidu Raula Catinasa, ali Plazibat je još jednom dokazao kako s razlogom drži prvo mjesto u poretku Gloryjevih izazivača teške kategorije

Uskoro 29-godišnji hrvatski kickboksač prvi put u karijeri nastupao je u glavnoj borbi večeri pod okriljem Gloryja, a 'šlag na tortu' bila je četvrta uzastopna pobjeda nokautom. Nakon što je dvaput nokautirao Tarika Khbabeza i jednom Benjamina Adegbuyija, snagu Plazibatovih udaraca osjetio je i 34-godišnji Catinas, piše Fight Site.

Najavljivao je Plazibat da nema šanse da ovaj meč otiđe na sudačku odluku, a njegove izjave su se i ostvarile. Najavio je i da borba neće otići dalje od prve runde, a održao je i to obećanje. Imao je Raul Catinas kraću seriju u kojoj je djelovao silovito, ali većina njegovih udaraca odsjela je na Plazibatovom bloku.

Nakon toga uslijedila je Plazibatova serija, a ubrzo i kraj borbe. Glory je brzo objavio završne trenutke borbe, ali unutar videa možete vidjeti samo dio nakon Plazibatova posljednjeg udarca, odnosno možete vidjeti kako je Catinas ostao bez svijesti i nepomično ležao u ringu. Gloryjev video možete pogledati OVDJE.