župarić se ne slaže

Na kritike Keka riječki branič odgovara: Nismo igrali loše!

14.09.2017 u 21:48

Bionic
Reading

Nakon poraza 2:1 od AEK-a na Rujevici Filip Bradarić naglašava da se u Europi pogreške ne opraštaju i zbog njih su izgubljeni bodovi, dok Dario Župarić smatra da je obrana odigrala korektno i ne slaže se s kritikama Matjaža Keka koji je zaključio da igrači nisu bili pravi...

Rijeka je porazom 1:2 otvorila grupnu fazu Europske lige i bit će joj teško u nastavku natjecanja izboriti plasman dalje, a grčki AEK osvojio je izuzetno važna tri boda na Rujevici i s Milanom se učvrstio na vrhu ljestvice.

  • +4
Europska liga: Rijeka - AEK Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Očekivano, igrači Rijeke bili su razočarani porazom, ali i prilično realni.

Ostaje žal za izgubljenom utakmicom, pogotovo što smo se uspjeli vratiti nakon njihove prednosti. Čak smo dobro i krenuli u nastavak, ali opet smo naučili kako Europa ne prašta pogreške. No puno je još utakmica ispred nas, ovo je bila samo jedna u nizu. Skupit ćemo se, izvući pouke i napraviti analize. Moramo pronaći igru koja nas je krasila prošle sezone,' priznao je Filip Bradarić.

Matjaž Kek nakon susreta je rekao da nije zadovoljan igrom svojih igrača i zaključio da nisu bili pravi, ali s njim se ne slaže Dario Župarić.

'Mislim da nismo odigrali loše u obrani, nismo njihovim napadačima dali mnogo prostora. Golove smo dobili iz prekida, a iz igre nam AEK nije stvorio ništa konkretnom,' uvjeren je branič Rijeke kojeg za vikend čeka mnogo posla u derbiju na Poljudu protiv Hajduka...