SVE SE GLASNIJE PRIČA

Na golu Napolija neće stajati Julio Cesar već Reina?

20.07.2013 u 12:33

Bionic
Reading

Brazilski vratar Julio Cesar bio je prva golmanska opcija talijanskog doprvaka Napolija za iduću sezonu. No, situacija se s nekadašnjom zvijezdom milanskog Intera zakomplicirala

'Postoji dosta stvari koje treba dogovoriti s Napolijem. No, s obzirom na smjer kojim su krenuli pregovori možda bi sve moglo i stati', rekao je menadžer vratara koji je prošle sezone branio mrežu Queens Park Rangersa, a koji je iz Premierlige skliznuo u drugu englesku ligu.

Napoli se tako okrenuo drugom vrataru, 30-godišnjem Španjolcu Pepu Reini iz Liverpoola. Talijanski mediji navode da su pregovori Napolija s Reinom daleko dogurali i da bi se uskoro mogao dogoditi potpuni transfer, budu li se uskladili potražnja Liverpoola i ono što Napoli nudi.

Reina je izdanak Barcelonine škole, ali je u tom klubu skupio tek 30 nastupa u Primeri. Potom je branio u Villarrealu od 2002. do 2005. godine, te je tada preselio na Anfield gdje je i dan danas.

Podsjetimo da je ranije i službeno u Napoli došao vratar brazilskog Santosa Rafael Cabral, koji će očito ipak biti drugi vratar u talijanskom doprvaku.