POSLJEDICE POTRESA MOZGA

Müller bio u strahu od Kramera: Mogao je napasti suca...

29.09.2014 u 19:31

Bionic
Reading

Njemačka je prije nešto manje od dva mjeseca osvojila naslov svjetskog nogometnog prvaka, nakon što je u finalu sa 1:0 svladala Argentinu

Naravno, veselju Nijemaca nije bilo kraja, a kako vrijeme odmiče, tako na površinu dolaze i neke zanimljivosti koje su dodatno nasmijale navijače 'Elfa'. Naime, nakon što je sa zdravljem Christopha Kramera sve OK te nema posljedica od potresa mozga koji je zadobio sredinom prvog poluvremena, a zbog kojeg je i otišao u svlačionicu, njegovi su suigrači otkrili u kakvom je stanju bio njihov suigrač.

Nakon što se pridigao s travnjaka i krenuo prema svlačionici, 'izgubljeni' Kramer u jednom je trenutku pitao suca: 'Je li ovo finale svjetskog prvenstva?'

Na temelju tog detalja, u suradnji s jednom njemačkom TV kućom, njegovi su suigrači 'glumili' i ponovili što ih je Kramer sve pitao, odnosno što je radio u tom stanju.

'Sve je bilo u redu, dok mi nije prišao. Onda je rekao Manuele, pusti mene da branim, to me je zabrinulo', otkrio je Manuel Neuer, vratar 'Elfa'.

'Igrao je normalno u početku, a onda mi je prišao i tražio me da mu dam kapetansku vrpcu pa da on bude kapetan. Kada je htio zamijeniti dres sa sucem, shvatili smo da je ozljeda ipak ozbiljnija', sjetio se kapetan reprezentacije u to vrijeme Philipp Lahm.

'Nazvao me je Gerd i čestitao na finalu iz 1974. pa mislim da znam s kime me je zamijenio. Sva sreća da je kasnije izašao s terena, jer tko zna - možda bi napao suca i skinuo mu dres', našalio se Thomas Müller, koji ima isto prezime kao i slavni strijelac Gerd.