KEKOV IZAZOV

Može li Rijeka ispisati povijest protiv Žiline?

08.08.2013 u 12:14

Bionic
Reading

U prvoj utakmici Rijeka je na Kantridi nadigrala Žilinu sa 2:1 tako da je pred igračima Matjaža Keka teških 90 minuta u Slovačkoj ako žele ispisati povijest i proći u play-off Europske lige

Nakon dolaska u Žilinu te kratkog dnevnog odmora ekipa je odradila i večernji trening na stadionu MŠK Žilina uoči uzvratnog susreta 3. pretkola (četvrtak, 17.30)

Redovna konferencija napravljena je netom prije samog treninga na kojem su uz prisustvo riječkih medija bili prisutni i tamošnji lokalni mediji, prenosi službena web stranica kluba.

Trener Matjaž Kek je bio vrlo kratak:

'Uvjeti su malo drugačiji nego u Rijeci ali kako njima tako i nama. Imamo još večerašnji trening koji će nam pokazati tko će sutra u 17.30 istrčati u početnom sastavu. Uzvratni susret jednako je bitan kao i prva utakmica ali isto tako i utakmica koja nas očekuje u ponedjeljak. Europa sa sobom nosi izazov i prema tome se tako mora i odnositi', kazao je trener Kek.

Dodajmo kako su vremenski uvjeti u Žilini identični onima u Hrvatskoj. Temperatura zraka od 37 stupnjeva te iznimno topao vjetar.

Ako prođu Žilinu nogometaši Rijeke u play-offu mogu očekivati vrlo atraktivnog protivnika među kojima su klubovi kao Tottenham, Dinamo Kijev, Sporting Braga, Fiorentina, Stuttgart, Sevilla…

Tekstualni prijenos uživo pratite na tportalu, a članovi community portala Tribina.hr mogu sudjelovati u raspravi