DIŽU SE TENZIJE

Možda bi mu bilo bolje da je šutio, jer ako ove riječi dođu do Lionela Messija, a on se zainati...

19.03.2019 u 17:09

Bionic
Reading

U četvrtfinalu Lige prvaka igraju Barcelona i Manchester United, a nogometni svijet je svjestan da je ključ tih dvoboja Lionel Messi, odnosno hoće li 'crveni vragovi' pronaći rješenje za Argentinca

Nogometne poslastice su na rasporedu 10. travnja na Old Traffordu i 16. travnja na Camp Nou, a u engleskom taboru vlada veliki optimizam nakon što su senzacionalnim preokretom izbacili PSG.

Posebno od optimizma puca branič Chris Smalling kojeg ne brine zastrašujuća Messijeva statistika, zabio je 22 gola engleskim klubovima.

'Postoji jedna slabost u igri Messija za koju samo ja znam. Mislim da ostatak svijeta toga nije svjestan tako da neću govoriti o tome', rekao je Smalling, a nogometni fanovi diljem svijeta sada će s još više pozornosti pratiti te dvoboje kako bi dobili potvrdu hrabrih riječi braniča Manchestera.

No, možda njegove izjave naprave kontra efekt, dođu i do Messija pa se argentinski čarobnjak zainati, odigra uobičajeno na vrhunskoj razini te tako pokaže svijetu da on slabosti nema – barem kada je riječ o nogometu.

  • +14
Lionel Messi - jedan od najvećih nogometaša svih vremena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia