ŠPANJOLCI NAGLAŠAVAJU

'Modrić dolazi u Japan izravnati neizravnane račune!'

15.12.2016 u 06:30

Bionic
Reading

Luka Modrić trebao bi ovog četvrtka odigrati protiv meksičke Americe (Arenasport 1, 11:30) svoje prve minute na Fifinom klupskom Svjetskom prvenstvu. Prije dvije godine kada je Real osvojio ovo natjecanje naš je veznjak bio teško ozlijeđen...

Kako i gdje gledati Svjetsko klupsko prvenstvo

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Svjetskog klupskog prvenstva možete gledati putem usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) koristeći aplikaciju na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalazite na putu. Više informacija potražite OVDJE.


'Luka Modrić ima neizravnane račune na Svjetskom klupskom prvenstvu,' naglašava dnevnik Marca uoči polufinalne utakmice Real Madrida protiv meksičke Americe koji je na rasporedu ovog četvrtka.

Najpoznatiji španjolski sportski dnevnik prisjeća se prosinca 2014. godine, kada je Real Madrid posljednji put osvojio ovo natjecanje, no bez pomoći našeg 31-godišnjeg veznjaka koji je tada bio teško ozlijeđen.

Modrić je zbog ozljede butnog mišića koju je pretrpio na San Siru protiv Italije pauzirao cijelu zimu, čak tri mjeseca. Strahovalo se i za njegovu karijeru, no rehabilitacija je odlično prošla i već tijekom sljedećeg proljeća je igrao na vrhunskom nivou.

Sada Luka konačno ima priliku zaigrati na klupskom SP-u na kojem će Real biti veliki favorit za osvajanje titule, s obzirom da je prvak Južne Amerike, kolumbijski Nacional već ispao, a 'kraljevski klub' ako prođe Meksikance igrat će u finalu s domaćim autsajderima iz japanske Kashime...