POTPUNA NEVJERICA

Mirkov veliki preokret za stručnjake pravi – šok!

12.04.2015 u 20:20

Bionic
Reading

Mirko Filipović postao je glavna zvijezda UFC-ove večeri u Krakowu tijekom koje je tehničkim nokautom dovršio Gabriela Gonzagu u trećoj rundi, a takav rasplet nakon boljeg početka meča Brazilca mnoge je iznenadio, uključujući i Danu Whitea…

Hrvatski 40-godišnji borac vratio se na naslovnice impresivnom pobjedom u subotu navečer u Poljskoj, u meču u kojem nije dobro krenuo i pritom je zaradio tešku posjekotinu iznad oka te su prve dvije runde gotovo svi dali Gabrielu Gonzagi.

'Morao sam ga dovršiti u trećoj jer je postojala opasnost da sudac prekine meč zbog posjekotine,' priznao je kasnije Cro Cop koji je to doista i učinio: serijom teških udaraca poslao je protivnika u bolnicu s potresom mozga, a meč je prekinut.

Stručnjaci i kolege borci koji su pratili ovaj meč putem Twittera bili su zaista iznenađeni. Neki su već otpisali Filipovića nakon prve dvije runde, a malotko je vjerovao u potpuni preokret.

'Wow! Cro Cop je ovo uspio preokrenuti!', napisao je predsjednik UFC-a Dana White, a najsretniji je bio čovjek koji je pripremao Mirka za ovaj meč, Stipe Miočić:

'Ekipa, sada sam tako prokleto sretan!'

Evo nekih od reakcija tijekom meča Cro Cop – Gonzaga: