dvojben potez

Milan napokon potjerao svog trenera i zamijenio ga – još gorim!

27.11.2017 u 11:18

Bionic
Reading

Nakon razočaravajućeg remija protiv Torina uprava Milana odlučila je prekinuti suradnju s Vincenzom Montellom, a momčad će preuzeti Gennaro Gattuso koji u svojoj trenerskoj karijeri dosad nije mnogo pokazao...

Milan je potrošio više od 200 milijuna eura ovog ljeta, a među pojačanjima se našao i naš Nikola Kalinić, no projekt novih kineskih vlasnika doživio je debakl u prvom dijelu sezone i crveno-crni su se već praktički oprostili od borbe za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

  • +18
Milan - Juventus, 11. kolo Serie A, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: ALBERTO LINGRIA

Pod vodstvom Vincenza Montelle nije dobro prošao Milan ove jeseni niti protiv Juventusa niti protiv Intera niti Napolija, a u nedjelju je odigrao neuvjerljivih 0:0 s Torinom i uprava je izgubila strpljenje.

Ovog ponedjeljka potvrđeno je da je Montella dobio otkaz, a momčad će preuzeti Gennaro Gattuso koji se tijekom sezone brinuo za juniorsku momčad crveno-crnih.

Odluka je to koja klubu neće donijeti mnogo sreće, ako je suditi po prethodnim rezultatima Gattusa kao trenera koji nije napravio baš ništa na klupi Palerma i OFI Crete, a prošle sezone na čelu drugoligaša Pise uspjelo mu je nemoguće: ispasti iz lige iako je njegova momčad primila najmanje golova u Seriji B. Možda će ovaj bivši talijanski veznjak ipak biti tek privremeno rješenje...