RAZOČARAN JE JAKO

Metličićeva izjava o mogućoj smjeni izbornika Perkovca privući će veliku pozornost

23.01.2024 u 14:58

Bionic
Reading

Ljubitelji rukometa u Hrvatskoj još uvijek ne mogu doći 'k sebi' nakon novog poraza reprezentacije. U ponedjeljak su 'mjeru' našim igračima uzeli Islanđani, a nakon tri uzastopna poraza, mnogi prstom upiru u izbornika Gorana Perkovca

Island je pobjedom 35:30 nad Hrvatskom potvrdio krizu naše reprezentacije. Nažalost, nije samo ovaj Euro potvrdio da je nekad trofejni sport u padu.

Nakon Hrvoja Horvata s velikim nadanjima dočekan je Goran Perkovac, ali rezultata nema ni sada.

Bivši legendarni kapetan Petar Metličić bio je vrlo direktan, kada je govorio o problemima.

'Malo je reći da sam razočaran, baš mi je teško palo, iako nažalost smo zadnjih godina navikli. I svaki put mi sve teže i teže pada. Pričali smo prije emisije, najviše mi je žao što smo se predali, govor tijela je bio loš, nije bilo žara, želje. Ne samo danas, nego gotovo nakon svake utakmice, osim protiv Španjolske koja je očigledno bila duda varalica, a vidjeli smo da ni oni nisu pravi', rekao je Metličić za Sportklub.

Pitao je Metličića novinar Sportkluba, gdje je problem.

'Problem nije samo u Perkovcu, puno je dublji. Ima tu i većih problema na koje svi zatvaramo oči, ono što je dobro kod izbornika preuzeo je odgovornost, a sad postoje ljudi koji odlučuju o njegovoj sudbini. Po meni nije bila dobra priprema, za neke utakmice, problemi su bili isti, prije svega tehničke greške'.

I konkrento pitanje, treba li ostati Perkovac na poziciji izbornika?

'Svi su dobili nešto više vremena, pa tako mislim da treba i njemu, bar još jedan ciklus'.

Cijeli razgovor s Metličićem pogledajte OVDJE.

  • +26
Rukomet: Hrvatska - Island Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL