VRATILI JOJ VID

'Medvjedi' i Optical Express uljepšali život obitelji Troha

25.03.2013 u 15:37

Bionic
Reading

Mirjana Troha iz Gospića od svoje sedme godine nosi naočale, a životna želja bila joj je da u potpunosti ukloni svoju visoku dioptriju te da se jedno jutro probudi bez potrage za naočala i sa savršeno jasnim vidom

Ali činjenica je kako svakodnevne životne potrebe i financijski izdaci ovoj simpatičnoj majci šestero djece nisu omogućavali da si priušti ovaj zahvat te se tako pomirila s činjenicom da će cijeli život nositi naočale.

Ipak, iskreno i dirljivo pismo njenog supruga Siniše, časnika hrvatske vojske, brzo je doprijelo do srca igrača i vodstva zagrebačkog KHL Medveščak. Naime, u suradnji sa klupskim partnerom, Klinikom za lasersku korekciju vida - Optical Express, zagrebački Medvjedi odrekli su se svojih sezonskim ugovorom definiranih benefita i pokoniti Mirjani Trohi operaciju korekciju vida!

Samo nekoliko dana nakon primitka pisma zagrebački Medvjedi dogovorili su pregled Mirjani Trohi u prostorijama zagrebačke klinike Optical Express, a u prisustvu doktora Deana Šarića te igrača Saše Martinovića i Brandona Bucka dogovoreni su svi detalji operacije koja je obavljena dva dana kasnije.

Ovim potezom odlična suradnja zagrebačkih Medvjeda i klupskog sponzora - Optical Expressa pokazala je jednu lijepu i toplu ljudsku gestu koja je donijela puno veselja u obitelj Troha, ispunivši davnu želju Mirjane, ali i njenog supruga Siniše da svojoj supruzi pokloni najljepši dar za 21. godišnjicu njihovog braka koju su proslavili ovih dana!

Mirjana Troha od sada će svijet gledati bez naočala, a njenom novom izgledu najviše se razveselilo njenih šestero djece, dok je ona sama oduševljena činjenicom da je riješila svoje probleme s vidom te da joj više u svakodnevnim životnim poslovima neće biti potrebne naočale.

'Pa ovo je bilo najmanje što je klub mogao napraviti da pomogne Mirjani i njezinoj obitelji. Nije tajna da mi uvijek pomognemo kad možemo, a ovdje smo se odrekli određenog benefita iz našeg ugovora i darovali ga jednoj našoj navijačici. Naravno, Mirjanin suprug je ovdje odigrao veliku ulogu kada nam je poslao pismo. Nevjerojatna je i inspirativna ta njihova ljubav!', izjavio je igrač Medveščaka Saša Martinović koji i sam redovno posjećuje zagrebačku kliniku Optical Express zbog kontrole vida.

'Želim zahvaliti ekipi Optical Expressa i KHL Medveščak Zagreb na novom životu. Kad sam saznala da su mi odlučili darovati lasersku korekciju vida lebdjela sam od sreće i uzbuđenja. Malo me je držala trema, napetost, ali strah nikako jer sam vjerovala dragom doktoru Šariću. Pregled je dobro prošao, na dan operacije sam bila u bestežinskom stanju, iščekivanju ali ni blizu svjesna koliko ću zadovoljna biti ustavši s operacijskog stola. Oduševljena sam prijemom u klinici, susretom s ekipom Medveščaka. Ni danas ne mogu pronaći riječi koje bi opisale sve moje osjećaje i dovoljno velike za izraziti zahvalnost svim dragim ljudima koji su omogućili ovu moju sreću i sreću moje obitelji', rekla je Mirjana Troha nakon operacije i susreta sa igračima KHL Medveščak Zagreb.