ČISTKA U PARIZU

Mbappe je najveća zvijezda PSG-a koja je prekrižena, ali nije jedina. Otpisano ih još pet

09.08.2023 u 18:00

Bionic
Reading

Francuski prvak PSG ovog je ljeta odlučio 'promijeniti krv' unutar momčadi. Otpisan je Kylian Mbappe, a ista sudbina zadesila je još petoricu nogometaša, među kojima su Neymar, Marco Verratti, Hugo Ekitike, Juan Bernat i Renato Sanches.

PSG je ovog ljeta napravio velike promjene u momčadi. Nakon što je odbio potpisati novi ugovor, iz momčadi je izbačen Kylian Mbappé i na njega se više ne računa. Ove srijede čelnici francuskog prvaka priopćili su kako u klubu više nema mjesta za pet velikih zvijezda.

Najzvučnije ime je svakako Brazilac Neymar. Najskupljem nogometašu svijeta su trener Luis Enrique i sportski direktor Luis Campos priopćili da im više nije potreban i klub će pokušati naći najbolje rješenje za njega u nadolazećem periodu.

Neymar kao ni Mbappé neće trenirati s prvom momčadi, a u istoj situaciji je i talijanski veznjak Marco Verratti koji je također dobio iste vijesti kao i Neymar. Ovaj duo je i danas trenirao odvojeno od ekipe.

Verratti bi karijeru trebao nastaviti u Saudijskoj Arabiji odakle ima konkretne ponude i uskoro bi se kao i veliki broj drugih poznatih imena trebao skrasiti na Bliskom Istoku.

Osim na Neymara i Verrattija, Luis Enrique ne računa ni na usluge napadača Huga Ekitikea, veznjaka Renata Sanchesa i lijevog beka Juana Bernata.