GOST NOVE TV

Marko Pjaca ponio se kao pravi sportaš; evo što je rekao o Hajduku

01.04.2024 u 22:24

Bionic
Reading

Marko Pjaca nakon svih muka koje je proživio s ozljedama, napokon je dočekao jednu odličnu sezonu, u kojoj je pokazao sve što može. Iako, uvjereni smo, on taj nivo može podići još malo. Jer svojevremeno je bio i igrač velikog Juventusa. Sada igra za Rijeku, a Rujevica s Markom u sastavu, sanja naslov prvaka

Rijeka je u subotu rutinski odradila posao kod najlošije momčadi lige, i bez problema upisala pobjedu 3:0. rastrčao se terenom u Kranjčevićevoj i Marko Pjaca, što mu je dobro došlo nakon odlične predstave u hrvatskom dresu protiv Egipta.

Bila je to prva utakmica nakon 2018. godine (op.a. bilo je to na SP-u u Rusiji protiv Islanda) u kojoj je Pjaca startao u dresu Vatrenih.

'Bilo je prekrasno nakon toliko godina ponovno zaigrati za reprezentaciju. Prekrasan osjećaj i ostvario mi se san jer sam to čekao dugo godina. Sve je prošlo u najboljem redu i najbitnije je da smo se podružili i više se zbližili kao ekipa. Spremni smo za Euro', rekao je Pjaca za Novu TV.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ovako je ocijenio svoj nastup.

'Zadovoljan sam igrama, pogotovo jer sam bio uzbuđen, jedan jako lijep osjećaj nakon toliko godina zaigrati. Stvarno sam presretan'.

Naravno, nastavi li s takvim igrama i u sljedećim tjednima, vrlo izvjesno je da će biti putnik za Njemačku. Ali može li biti i prvi izbor, posebice ovisno o oporavku Ivana Perišića.

'Ne znam jesam. Ja se iskreno nadam da ćemo svi biti zdravi prije Eura pa će izbornik imati slatke brige tko će biti na klupi. Ne trebamo se onda nikoga bojati. Dobro se osjećam fizički i nadam se da ću biti u dobroj formi na Euru', dodao je Pjaca i rekao je kako je u subotu stigao pogledati derbi Hajduka i Dinama.

'Gledao sam derbi, dosta prilika s obzirom na derbi. Hajduk nikako ne bih otpisao, sve je još otvoreno. Igramo s njima idući vikend, pa onda još s Dinamom. Ta bi utakmica mogla biti odlučujuća. No, imamo svi još tzv. malih utakmica prije. I sve je otvoreno', izjavio je igrač Rijeke.

Sažetak utakmice Rudeš - Rijeka 0:3 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Sažetak utakmice Hajduk - Dinamo 0:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport