riječ pobjednika

Marko Pjaca otkrio što misli o tome da igrače Rijeke čeka trening u dva ujutro

28.01.2024 u 22:24

Bionic
Reading

Rijeka je u velikom derbiju 20. kola SuperSport HNL-a na Poljudu pobijedila Hajduk 2:1 i preuzela vrh prvenstvene ljestvice. Nakon utakmice se oglasio Marko Pjaca

'Nije bilo neke ljepote i nogometa. Derbi, čvrsta utakmica. Ponovno smo preokrenuli. Možemo biti ponosni, pobjeda na gostovanju, u derbiju. Slična situacija je bila i protiv Gorice prije nekoliko dana. Vjerovali smo da se možemo vratiti. Obregon i Selahi su zabili lijepe golove i odigrali odličnu utakmicu. Nitko sretniji od nas. Idemo proslaviti ovo i onda se okrenuti sljedećoj utakmici', kazao je nakon pobjede Marko Pjaca.

Rijeka se vratila na prvo mjesto, tko je favorit za titulu?

'Kreće se praktički od nule. Dinamo ima utakmicu manje. Ako dobiju to je u jedan bod. Može ići u bilo kojem smjeru. Nastavit ćemo raditi s vjerom u sebe, maksimalno ponizno, iz utakmicu u utakmicu', oprezan je Pjaca čiji suigrači nisu podlegli atmosferi na Poljudu:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Preokrenuti ovdje nije lako, pogotovo za mladu momčad kao što smo mi. To je velika stvar. Sretni smo.'

Kako Pjaca gleda na dolazak Perišića i Brekala u Hajduk?

'To je velika stvar za HNL. To su velika imena za ligu. Perišić je veliko ime za bilo koji klub. Obojica su imali dobre inozemne karijere. To je velika stvar za ligu, mislim da će biti gledanija, zanimljivija. Naš konkurent se pojačao, ali s obzirom na to da će se dići cijela liga drago mi je zbog toga', razmišlja Pjaca.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +46
Hajduk - Rijeka, SuperSport HNL, 28.1.2024. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

A što misli o treningu kojeg je Sopić najavio u dva ujutro po povratku u Rijeku?

'Nakon pobjede u derbiju to nije problem', pomirljivo će Pjaca koji je otkrio tko je sad po njemu favorit za osvajanje naslova prvaka:

'Ne znam. S obzirom na to da ne gledam sa strane, svi krećemo od nule', zaključio je Marko Pjaca.

Standings provided by Sofascore