azijska lp

Mario Mandžukić zabio u debiju u jednom od najjačih klupskih natjecanja na svijetu

11.02.2020 u 17:59

Bionic
Reading

Deset dana nakon poraza 0:1 od Al Rayyana u velikom derbiju katarskog prvenstva, kluba Marija Mandžukića odnosno Al Duhail, imao je novi težak ispit. U skupini azijske Lige prvaka, Al Duhail dočekao je iranski Persepolis

Ovog tjedna u Aziji je krenulo novi izdanje Lige prvaka, a katarski klub, Al Duhail, u kojem je od siječnja i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, igra u C skupini, protiv iranskog Persepolisa, saudijskog Al Taawona te Sharjaha iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Poraz u derbiju od prije desetak dana, malo je pokvario atmosferu u katarskoj momčadi, a pisali smo da nas je i iznenadio potez marokanskog trenera Regraguija, koji je par minuta nakon što je njegova momčad primila gol, izvadio Mandžukića.

No, s obzirom na to da omiljeni hrvatski nogometaš cijele jeseni nije odigrao ni minute, možda mu je ipak trebalo malo vremena da uhvati natjecateljski ritam i prilagodi se novoj momčadi.

Jer već u ovoj utakmici, nakon samo pet minuta igre, Mandžukić je pokazao da itekako ima 'nos za gol', jer nakon što je Almoez Ali (u)lovio gotovo izgubljenu loptu, Mandžukić se stao na dio terena gdje nije bilo suparničkih igrača te dočekao loptu i glavom je poslao u mrežu za vodstvo domaćih 1:0.

Vrlo brzo, u 13. minuti, Brazilac Edilson je zabio za 2:0, što je na kraju i bio konačni rezultat utakmice.